• 27976587
  • info@clubfitting.dk

TPT Skafter

TPT Skafter

Byd velkommen til en banebrydende teknologi

TPT Driver-skafter

Verdens mest stabile og præcise grafit-skaft

4 Ting du skal vide om TPT skafterne

Vi garanterer bedre performance

TPT Skafter gør golfspillere bedre. Dette garanterer vi. Hvis spilleren ikke ser den samme forbedring i perfomance som under fittingen, kan han/hun returneret skaftet indenfor 30 dage. 

12 mulige driver-skafter

Hvert af de 12 skaft-type er udviklet i samarbejde med PGA Tour spillere og de førende clubfittere rundt omkring i verden. Derfor er der lavet et skaft til alle typer spillere, om du svinger driveren med 60 eller 140 mph.

Det mest stabile skaft - nogensinde

Normale grafit-skafter bliver produceret i hånden, og bliver lavet af mange små stykker fiber. Dette gør desværre at der ikke findes 2 indentiske skafter, selvom de hedder det samme, og har helt ens specifikationer. Dermed vil skaftet også performe forskelligt afhængig af hvordan det orienteres når det sættes i køllehovedet. 

TPT Skafter bliver derimod lavet at et computersystem, hvilket gør at alle skafter er 100% ens, og uanset hvordan skaftete drejes i køllehovedet, vil det altid performe ens. 

Ply 2.0 Materiale

 Alle TPT skafter bliver produceret med en helt ny sammensætning i materialet. Thin-Ply 2.0 hedder det, og det er 2 x stærkere end normale grafit skafter. Dette øger styrken i skaftet markant, og dermed også stabilteten, hvilket vil føre til meget større præcision i dine slag. 

Priser

Prisen på et TPT skaft ligger på  550$, dvs 3785,-

Det er selvfølgelig er meget høj pris i forhold til “normale” grafit skafter. Men er du seriøs omkring din golf, og ønsker at spille med et skaft i din driver der performer langt bedre end alle andre skafter, er det uden tvivl pengene værd. Husk på, at hvis du ikke oplever samme forbedring i performance som du oplevede under fittingen, kan du returnere skaftet indenfor 30 dage. 

Book din fitting med TPT skafterne her