• +4530208662
  • info@clubfitting.dk

Clubfitting

Clubfitting

Hvad er en professionel clubfitting?

En professionel clubfitting indebærer at du får professionel hjælp til at finde det udstyr der passer til lige netop DIG. Alle mennekser er forskellige, og lideledes er alle golfsving. Derfor er det også utroligt vigtig at udstyret er tilpasset til den enkle spiller, og ikke blot er standart udstyr der er taget lige fra hylden i butikken. 

Fittede golfkøller vil:

  • Udnytte dine styrker og yde dig bedst muligt hjælp og støtte. 
  • Forbedre sving-fejl. 
  • Tillade dig at stole 100% på dit udstyr. 

Skal man være dygtig golfspiller for at have gavn af en clubfitting?

Det skal man bestemt ikke nej. Det er mindst ligeså vigtig for nyere spillere som det er for meget øvede spillere at have det rigtige udstyr. Er man ny og spiller med forkerte udstyr, kan det meget hurtigt udvikle rigtig dårlige svingvaner, som vil plage ens golfspil i lang tid efter. 

For dygtigere spillere handler det i høj grad om at have udstyr man stoler på performer så godt som muligt. Den eneste med at føre sikker på dette, at er gå lavet en grundig fitting hvor alt bliver gennemtestet. 

Disse parametre er vigtige for os i en fitting

Disse fitting-specs er vigtige for os i en fitting

Hvad skal du vide inden du kommer til en fitting? 

  • Hvis du skal have fittet et helt sæt, tager der oftest 3 timer. 
  • Hvis du kun skal have fittet dele af dit sæt, f.eks kun jern eller køller, plejer 1-1,5 time at være nok. Se i oversigten nedenfor de forventede tider. 
  • Du skal altid medbringe dine nuværende køller. 
  • Fitting-feen er altid obligatorisk, også selvom du køber nyt udstyr. 
  • Hvis du bestiller nyt udstyr, kan du forvente at det ankommer 10-14 dage efter fittingen. 

Vi bruger den nyeste teknologi til at hjælpe dig

For os er det vigtigt at vi kan kombinere konkret og objektiv feedback, med spillerens fornemmelser og følelser. Derfor bruger vi Trackman under alle fittings, til at få præcis data på hvordan du svinger køllen, og hvad det gør ved boldflugten.

Fitting priser og pakker

I alle fittings er inkluderet sving-analyse hvis du som spiller ønsker det, med tips til fremtidige fokuspunkter for svinget.

Er du intereseret i at få fittet flere af ovenstående elementer på samme tid (f.eks både jern og køller/driver) vil tiderne ændres lidt og dermed også prisen, da man spare noget tid ved at fitte flere elementer i samme fitting. Skriv en mail med din forespørgsel hvis du vil høre mere her.