• +4530208662
  • info@clubfitting.dk

Golf Fitting Århus

Golf Fitting i Århus v/Dansk Golf Akademi

I Lyngbygaard Golf Center

Velkommen til Clubfitting.dk – dit hjem for skræddersyet golfudstyr i udkanten af Århus. Vores eksklusive Clubfitting-service er skabt til golfspillere, der stræber efter at finde det ultimative golfudstyr. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren, er vores professionelle clubfitting klar til at løfte dit golfspil til nye højder.

Hos Clubfitting.dk i Lyngbygaard Golf Center tilbyder vi fitting af Titleist, Callaway og Mizuno. Fittingen er gratis hvis du køber udstyret hos os. 

3 Grunde til at vælge vores Golf fitting i Århus

Personlig Ekspertise: Vores erfarne clubfitter-team i Århus bringer en personlig tilgang til hver session. Vi forstår, at hvert golfsspiller er unik, og vores mål er at skabe det ideelle udstyr, der passer præcist til dig.

Avanceret Teknologi: Vi anvender avancerede måleværktøjer i form af Trackman, for at analysere dit sving, hastighed og præferencer. Dette giver os præcise data for at skabe udstyr, der maksimerer din ydeevne på banen.

Skræddersyet Udstyr: Med vores golf fitting i Århus får du ikke blot et sæt køller – du får skræddersyet udstyr, der er designet til at forbedre din præcision, distance og kontrol.

Dette kan du forvente at få ud af en fitting

Optimeret Præstation: Ved at booke en golf fitting i Århus optimerer du din præstation på banen. Få køller, der passer perfekt til din svingstil og kropsbygning, og mærk forskellen fra det første slag.

Maksimeret Afstand: Vores eksperter skræddersyr dine køller for at maksimere boldafstanden. Oplev, hvordan du når nye grænser og får mere kontrol over hvert slag.

Øget Selvtillid: Når du spiller med udstyr, der er skabt specifikt til dig, stiger selvtilliden naturligt. Gå på banen med troen på, at du har det bedste udstyr i hånden.

Peter Krøyer

Master Clubfitter

Engageret, energisk, kompetent og en glad personlighed – er blot nogle af de ord som beskriver Peter. Med udgangspunkt i elevens ønske søger Peter altid at finde det udstyr der giver spilleren den bedste performance, og den største tryghed når han/hun står over bolden.  

Udover at deltage i forskellige kurser i ind- og udland arbejder Peter i USA årligt sammen med nogle af verdens mest anerkendte trænere. Følgende golfpersonligheder har været en stor inspiration for Peter: Mariano Bertolome, Karen Harrison og Dr. Rob Neal.

  • Årlige PGA seminarer
  • Titleist Performance Institute uddannelser i USA Level 1 & 2.
  • Victor Gustavsson Shortgame level 1 & 2.
  • Jim Hardy Plane Thuth Level 1 & 2.
  • James Ridyard Shortgame semiar
  • Har arbjedet sammen med Dr. Rob Neal i Golf Biodynamics i Florida

Disse mærker tilbyder vi

I vores studio har vi valgt 3 mærker, som tilbyder de perfekte muligheder for alle type golfspillere.

Titleist: Mærket med Præcision

Titleist kendt for at producere udstyr, der appellerer til den kræsne golfspiller. Hvis du leder efter håndværk og kontrol, er Titleist svaret.

Callaway: Noget for alle

Callaway er synonym med innovation og ydeevne. Deres køller og jern er kendt for at levere imponerende distance og præcision, og deres udstyr henvende sig til alle typer spillere.

Mizuno: Jern for den Kræsne Golfspiller

Mizuno er mærket for dem, der søger den ultimative følelse i hvert slag. Deres jern er ikke bare udstyr; de er kunstværker skabt med omhu og præcision. Mizuno jern er kendt for deres utrolige håndværk og evne til at levere enestående kontrol.

Vi har kun jern fra Mizuno i vors fitting lineup, vi har ikke drives og woods. 

Clubfitting-Titleist-Callaway-Mizuno

Book Din Golf fitting i Århus Nu!

Tøv ikke – tag det første skridt mod et forbedret golfspil ved at booke din Clubfitting-session i Århus i dag. Vores team venter på at guide dig gennem processen og sikre, at du får perfekt tilpasset udstyr at spille med. 

Book tid direkte online via kalenderen nedenfor

Her finder du os